Recomandari

Recomandare CAPAROL

Începând cu anul 2007, am dezvoltat un parteneriat cu firma de construcţii CVS Construst din Timişoara, un parteneriat de succes între un producător de materiale de finisaj renumit în Europa pentru calitatea şi produsele inovative comercializate şi constructorul care le pune în operă. În urma colaborării noastre, în special pe gamele de produse speciale precum vopselele epoxidice-acoperiri pentru pardoseli, lacurile şi vopselele speciale, am lucrat cu o echipă de profesionişti, interesaţi de produse de calitate şi receptivi la utilizarea celor mai noi soluţii din domeniul materialelor de constrcţii.

Recomandăm cu căldura firma CVS Construst şi suntem convinşi că vom colabora şi in viitor pe proiecte importante din România.

Despre compania DAW BENŢA

Înfiinţată la 1 ianuarie 1895, compania Deutsche Amphibolin-Werke von Robert Murjahn (DAW), cunoscută ca grupul de firme CAPAROL, este unul dintre cei mai mri producători şi distribuitori de materiale de constrcţii şi finisaj din Europa. Compania DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a Grupului DAW, şi începând cu anul 2001 produce şi comercializează sub brandurile CAPAROL şi ALPINA, o gama variată de lacuri, vopsele, pardoseli epoxidice soluţii pentru spitale sau zona industrială şi sisteme termoizolante. Compania este reprezentata pe piaţa din România, Bulgaria şi Republica Moldova şi este recunoscută pentru calitatea produselor sale, precum şi pentru serviciile tehnice furnizate.

Radu Merdari
Director Executiv
_________________________________
DAW BENTA Romania
Sancraiu de Mures, str. Principala nr. 201
Jud. Mures